Новините Днес

Новините Днес

Препоръчваме Ви да се запознаете с http://novinite-dnes.eu – това е сайт, който предлага всички актуални новини на едно място.
Обновяването на новините се извършва мигновенно и своевременно.
Уебсайтът предоставя възможност на своите посетители и читатели да бъдат информирани, в момента на случването се на новостите и промените в обстановката.

Новините Днес отразява водещите новини в България и света.
Платформата е разработена по начин, който е иновативен.
Всеки може да получава новините, в момента на тяхното случване на своят мобилен телефон или компютър.
Услугата е безплатна и полезна, измислена е изключително добре, защото не натоварва ползващите я с безкрайни нотификации, позвънявания или вибрация.

Различните категории в Новините Днес са обхващащи изцяло случващото се в Здраве, Култура, Криминална Хроника, Европроекти и финансиране, както и разнообразна и разтоварваща тематика.

Информацията е изключително ценна и важна.
Тя е винаги полезна и не може да нанесе вреди и загуби на своите ползватели.
Важното е информацията да бъде предоставена на време, защото понякога може да е отминало същественото, което да си изведем като поука от нея или пък е трябвало да знаем, да научим и да разберем.
Закъсняването на новините във всички случай ще ни дистанцира от обстановката, която ни заобикаля, ще бъдем отдалечени от реалният свят и ще загубим адекватност спрямо обстановката.

Нашето първоначално отваряне на Новините Днес беше случайно.
Тогава смятахме, че това е поредният интернет сайт, който отразява новините.
Оказа се, че това НЕ е така и можем да не търсим новините, а напротив – именно те да търсят нас и да желаят да ги прочетем.
Опитахме предложението за нотификации и определено бяхме очаровани.

Не изпраща съобщения, които да пречат на работата ни, не ни притеснява и когато почиваме.

Начинът, по който са предоставени тези нотификации е изключително завладяващ и не виждам до момента, смятаме че това е една технологична ИТ иновация (поне за нас е такава).
Естествено не ангажираме никого с нашето предложение, в случай, че желаете да го приемете, чувствайте се поканени в света на по-доброто !

Ен Би Ей Стиил ЕООД препоръчва Новините Днес <=' ? ' ' '>