Плетена мрежа

ПЛЕТЕНА МРЕЖА

ЕН БИ ЕЙ СТИИЛ ЕООД предлага на своите клиенти, които търсят да закупят плетена мрежа от стоманизирана или поцинкована тел, с цел да оградят своето дворно място, търговски обект или селскостопанска площ , да се възползват от преференциално ниските , устойчиви във всякакви времеви условия – оградни пана (оградни мрежи) , като цената на оградните мрежи , които фирмата произвежда във собственият си производствен цех е в пъти по-ниска от цената на плетената мрежа, която ще използват за ограждане.
Реално при закупуване на плетена мрежа, Вие ще инвестирате първоначално по-малко пари за Вашето ограждение, но пресметнато във времето, оградните пана и оградните мрежи, които Ви предлагаме ще Ви се изплтят още на втората – третата година от експлоатацията на оградата.

оградна мрежа плетена мрежа

 

Естетически погледнато, оградно пано е в пъти по-красиво, елегантно и здраво от плетена мрежа.
Нашите оградните мрежи са поцинковани след заварка и имат PVC покритие.
Повече информация относно дължина, височина, дебелина и растер на оградните пана, може да получите тук.

Огъването на плетената мрежа е много голямо, стабилността и надежността на оградата Ви не е голяма. В случай, че търсите бюджетен вариант за ограда на Вашият имот, може да се обърнете към нашите консултанти, които с радост ще ви съдействат и предложат най-добрата цена за оградна мрежа от оградни пана.<=' ? ' ' '>